Lainaus

Työväenliikkeen kirjasto on kaikille avoin tieteellinen erikoiskirjasto. Julkaisuja koti- ja kaukolainataan lukuun ottamatta lehtiä ja käsikirjaston aineistoa. Näitä voi käyttää vain lukusalissa.

Laina-aika on 28 vrk. Lainat voi uusia, ellei niistä ole varauksia. Uusiminen tapahtuu joko käymällä kirjastossa, soittamalla päivystyksen numeroon, sähköpostilla tai kaikesta helpoiten Internetin Helka-tietokannassa osoitteessa: http://helka.finna.fi/

HELKA-KORTTI

Aineistoa lainataan Helka-kortilla. Kirjastokortin saamiseksi tarvitaan henkilötodistus. Helka-korttia voi käyttää kaikissa Helka-kirjastoissa. Niiden luettelo ja yhteystiedot löytyvät allaolevasta linkistä:

https://helka.finna.fi/Content/about

Kirjastokortti on henkilökohtainen ja sen omistaja on vastuussa kortilla lainatusta aineistosta. Helka-kortin katoamisesta on viipymättä ilmoitettava kirjastoon.

KAUKOLAINAUS

  • Yksityishenkilöt eivät voi suoraan tehdä kaukopalvelupyyntöjä Työväenliikkeen kirjastolle, vaan kaukolaina-asioissa on käännyttävä lähimmän kirjaston puoleen. Kirjasto ei kaukolainaa kirjoja Helsingin sisällä.
  • Kaukopalvelu on maksullista. Maksuperusteena ovat lähetysten postituskulut. Kaukopalvelumaksu on 9,00 € (tai korkeammat postikulut)
  • Kaukolainat tehdään sähköpostitse: perinne@tyovaenperinne.fi