Työväenliikkeen kirjasto on suljettu 29.6. – 10.8.2020, jona aikana kirjastojärjestelmä vaihtuu

Helka-kirjastotietokannassa on käyttökatko 16.7. klo 15.00 alkaen. Katko kestää elokuun alkuun. Tietokannasta voi tehdä hakuja mutta lainaus, varaaminen, uusiminen tai palauttaminen ei onnistu katkon aikana. Painettujen kirjojen saatavuustieto ei myöskään näy Helkassa katkon aikana eivätkä varaukset tai Helkassa mahdollisesti tallentamasi suosikit tai hakulistat säily katkon yli. Elokuun alussa Helka uudistuu.

Työväenliikkeen kirjaston lainat erääntyvät 14.8.2020, joten niitä ei tarvitse palauttaa ennen tätä, vaan lainat siirtyvät uuteen Helkaan. Vanhaa Helka-lainauskorttia käytetään myös uudessa Helkassa.

Lue lisää kirjastojärjestelmän vaihdosta ja sen vaikutuksista:
https://www.helsinki.fi/fi/helsingin-yliopiston-kirjasto/ukk-helka-uudistuu-kesalla-2020

Aseta PIN-koodi uudessa Helkassa

Helka-tietokannassa olevat asiakastietosi (yhteystiedot, lainat, saapuneet varaukset ja mahdolliset maksut) siirtyvät automaattisesti uuteen Helkaan. Kirjastokorttisi PIN-koodi ei kuitenkaan siirry.

Kaikkien kirjaston asiakkaiden on kirjauduttava Helkan käyttöliittymään käyttökatkon jälkeen ja asetettava PIN-koodi. PIN-koodia tarvitset lainatessasi aineistoa kirjaston lainausautomaateilla.

Kirjautuminen uuteen Helkaan elokuussa

Helsingin yliopiston opiskelijat ja henkilökunta kirjautuvat uuteen Helkaan yliopiston käyttäjätunnuksilla.

Muut Helkan käyttäjät kirjautuvat uuteen Helkaan sähköpostiosoitteellaan. Helka lähettää kirjautumislinkin sähköpostiisi.