Kirjastopalvelut toukokuussa 2021

Työväenliikkeen kirjaston aukiolo laajenee 4.5. tiistaina. Kirjasto on toukokuussa avoinna tiistaina ja keskiviikkona klo 12–17 ja torstaina ja  perjantaina klo 11-16 (poikkeuksena helatorstai ja sen jälkeinen perjantai 13.-14.5., jolloin kirjasto on suljettu).

Kirjastossa asioitaessa suositaan itsepalvelua. Asiakkaiden käytössä on lainaus/palautus -automaatti. Kirjaston samanaikaista asiakasmäärää voidaan joutua rajoittamaan.

Varaa aineisto etukäteen Helka-tietokannassa http://helsinki.fi/helka tai sähköpostilla perinne@tyovaenperinne.fi. Varatuista aineistoista tulee sähköpostiin tieto, kun ne ovat noudettavissa. Varatut kirjat löytyvät kärrystä asiakkaan sukunimen ensimmäisen kirjaimen kohdalta. Kirjat on lainattava Helka-kortilla, tarvitset automaatilla myös pin-koodin. Varatut lehdet tulevat hyllyyn, johon voit palauttaa ne luettuasi niitä kirjastossa. Varaus on voimassa kaksi viikkoa. Lehtiä ja käsikirjastoaineistoa ei lainata.

Asiakkaita pyydetään noudattamaan kahden metrin turvavälejä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan sekä käyttämään maskia. Tarvittaessa tietokoneilla voi asioida lyhyesti. Kirjastotiloja voi käyttää toistaiseksi ainoastaan Työväenliikkeen kirjaston aineistoihin tutustumiseen sekä lainaamiseen ja palauttamiseen.

Library services in May 2021

The Library of the Labour Movement is open on Tuesdays and Wednesdays from 12 to 5 p.m. and on Thursdays and Fridays from 11 to 4 p.m. in May. Exception is 13.–14.5.2021 when the library is closed. You should order the required material in advance: http://helsinki.fi/helka or mailto:perinne@tyovaenperinne.fi . You can borrow and return the material by using the self-service automat. It is also possible to read the magazines and other reference material in the library.

Please, use a mask and keep a distance of two meters to others. You can shortly use the computers, if necessary. Library reading room is open only for the use of the materials of the Library of the Labour Movement for the time being.