Lainaus

Kirjaston julkaisuja koti- ja kaukolainataan – lehtiä ja käsikirjaston aineistoa lukuun ottamatta. Näitä voi käyttää vain kirjaston lukusalissa.

Laina-aika on 28 vuorokautta. Lainat voi uusia, ellei niistä ole varauksia. Uusiminen tapahtuu joko käymällä kirjastossa, soittamalla päivystyksen numeroon, sähköpostilla tai kaikkein helpoiten Helka-tietokannassa.

HELKA-KORTTI

Aineistoa lainataan Helka-kortilla. Kirjastokortin saamiseksi tarvitaan henkilötodistus.

Kirjastokortti on henkilökohtainen ja sen omistaja on vastuussa kortilla lainatusta aineistosta. Helka-kortin katoamisesta on viipymättä ilmoitettava kirjastoon. Ensimmäinen kirjastokortti on maksuton, mutta kadonneen korvaamisesta peritään hinnaston mukainen maksu.

Korttia voi käyttää kaikissa Helka-kirjastoissa. Niiden luettelo ja yhteystiedot löytyvät täältä.

KAUKOLAINAUS

  • Yksityishenkilöt eivät voi suoraan tehdä kaukopalvelupyyntöjä Työväenliikkeen kirjastolle, vaan kaukolaina-asioissa on käännyttävä lähimmän kirjaston puoleen.
  • Kirjasto ei kaukolainaa kirjoja pääkaupunkiseudun sisällä (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen).
  • Kaukopalvelu on maksullista. Maksuperusteena ovat lähetysten postituskulut. Kaukopalvelumaksu on 9,00 € (tai korkeammat postikulut)
  • Kaukolainat tehdään sähköpostitse: perinne@tyovaenperinne.fi

PALAUTUS

Lainat tulee palauttaa Työväenliikkeen kirjastoon.

Kirjaston ollessa suljettu lainoja voi palauttaa kirjaston palautuslaatikkoon (sijaitsee kuvassa sisäänkäynnin vasemmalla puolella, ovikellojen vieressä).

Kirjaston palautusluukun sijainti