Uusi Helka avautunut

Uusi kirjastojärjestelmä on nyt yleisölle avoinna, ja siihen voi tutustua osoitteessa helsinki.fi/helka. Jotkin asiat ovat säilyneet samana, mutta suuri osa on myös täysin uutta.

Työväenliikkeen kirjasto avaa ovensa 11.8.2020 klo 11:00.
Kirjasto on kesäajassa vielä elokuun loppuun saakka, jolloin kirjasto on avoinna ti-pe klo 11-16.

Jos järjestelmänvaihdos on aiheuttanut kirjojemme osalta ongelmia, ota yhteyttä: perinne@tyovaenperinne.fi

Kirjautuminen uuteen Helkaan

Helsingin yliopiston opiskelijat ja henkilökunta kirjautuvat uuteen Helkaan Kirjaudu sisään -valikosta yliopiston käyttäjätunnuksilla.

Muut Helkan käyttäjät kirjautuvat uuteen Helkaan Kirjaudu sisään -valikosta sähköpostiosoitteellaan. Helka lähettää kirjautumislinkin ilmoittamaasi sähköpostiin edellyttäen, että sähköposti löytyy Helkasta.

Lainasi ja varauksesi uudessa Helkassa

Lainassa olevilla kirjoilla ei ole ollut eräpäiviä kesän käyttökatkon aikana. Poikkeustapaukset lukuunottamatta, seuraava eräpäivä lainoillasi on siis aikaisintaan 12.8.2020. Voit uusia lainasi kirjautumalla uuteen Helkaan, jos kirjoihin ei ole varauksia, eivätkä kirjakohtaiset uusimisajat ole umpeutuneet.

Huomaathan, että vanhassa Helkassa mahdollisesti tekemäsi varaukset eivät ole siirtyneet uudistuneeseen Helka-tietokantaan, ellei varauksesta ole jo lähtenyt sinulle saapumisilmoitusta. Varaudu siis tekemään vielä tarpeelliset varauksesi uudelleen nyt, kun uudistunut Helka on käytössä.

Ennakkotiedoista poiketen PIN-koodia ei tarvitsekaan vaihtaa, vaan se on siirtynyt vanhasta Helkasta.

Tarkemmat ohjeet löydät Helsingin yliopiston kirjaston verkkosivuilta: https://www.helsinki.fi/fi/helsingin-yliopiston-kirjasto/ukk-helka-uudistuu-kesalla-2020