Mediakortti

Työväentutkimus on työväestöä ja yhteiskunnallisia aiheita käsittelevä tieteellinen aikakauskirja. Vuosikirja sisältää artikkeleita, mielipidekirjoituksia, opinnäyte-esittelyjä ja kirja-arvioita, joista osa vertaisarvioidaan. Vuosikirja on arvioitu julkaisufoorumin tasolle 1.

TARJOA ARTIKKELIA JULKAISTAVAKSI
Työväentutkimus-vuosikirjaan voi tarjota julkaistavaksi työväestöön tai työelämään liittyviä tieteellisiä artikkeleita. Ohjeet kirjoittajalle.

TILAA TYÖVÄENTUTKIMUS
Tilaukset: sähköpostitse perinne@tyovaenperinne.fi tai Kultin tilauslomakkeella.

Tilaamalla Työväentutkimuksen kestotilauksena varmistat, että voit tutustua ajankohtaiseen työväentutkimukseen ja saat tuoreen numeron postitse joka vuosi. Ilmoita tilatessa seuraavat tiedot: tilaaja, postiosoite, laskutusosoite (myös sähköposti tai verkkolaskuosoite), jatkotilaus vai yksittäinen vuosikerta.

Tilaamalla annat valtuudet tallentaa tilaajan tiedot tilausrekisteriimme, jota käytetään tilausten hallinnointiin, vuosikirjan postitukseen ja laskutukseen. Postitusta ja laskutusta varten tilaustiedot välitetään painolaitokseen ja tilitoimistoon. Tietoja ei luovuteta muualle.

ILMOITUKSET JA TUKIOSTOTILAUKSET
Näy valtakunnallisesti ilmoittamalla Työväentutkimus-vuosikirjassa tai tilaa vuosikirjaa nippuostona organisaatiosi jäsenille tai työyhteisöösi!

ISSN: 0784-1272 (Painettu), 1459-7780 (Verkkolehti)
Julkaisutiheys Ilmestyy kerran vuodessa.

TSV:n vertaisarviointitunnus

Päätoimittaja Erkki Vasara
Toimitussihteeri Alpo Väkevä, alpo.vakeva@tyovaenperinne.fi
Kustantaja Työväenperinne – Arbetartradition ry
Julkaisijat Työväenperinne – Arbetartradition ry, Kansan Arkisto, Työväen Arkisto, Työväenmuseo Werstas, Työväenliikkeen kirjasto, Työväen historian ja perinteen tutkimuksen seura.